Spa therapie Post Graduate

Doel

Kandidaten de vereiste informatie geven om efficiënt en effectief in Day Spa's en resorts over de hele wereld te kunnen werken. De opleiding is bedoeld om kandidaten de meest uitgebreide spa-training te geven.

Voorwaarde

CIDESCO Diploma in Beauty therapie of de CIDESCO Post Graduate Diploma in Beauty Therapie.

Opleiding

Studenten moeten een opleiding volgen van minstens 180 uur training in praktisch en theoretisch werk op een geregistreerde CIDESCO-school.

Er is geen limiet aan het aantal studenten dat de opleiding mag starten. Er moet echter worden begrepen dat vanwege de complexe aard van sommige spabehandelingen het niet raadzaam is om meer dan 12 studenten aan praktische demonstraties te laten deelnemen. In dergelijke gevallen wordt aanbevolen dat de klas wordt verdeeld in maximaal 12 studenten per groep om ervoor te zorgen dat elke student de juiste informatie te weten komt.

Examen

Het examen voor het Post Graduate Spa Therapy Diploma bestaat uit een Multiple Choice Question (MCQ) paper en een praktisch examen.

Watervoorziening en managementdocument inclusief casuïstiek

Elke kandidaat moet een paper over watervoorziening en -beheer indienen, bestaande uit 2500 woorden en 3 case-histories, elk met 4 behandelingen.

Spafaciliteiten

Het kan zijn dat niet alle aanbieders alle faciliteiten voor deze opleiding ter plaatse zullen hebben. Hoewel het een voordeel is om er op zijn minst enkele te hebben, is het niet verplicht. Het gebruik van apparatuur en faciliteiten om het Spa Diploma te onderwijzen kan worden uitbesteed aan een plaatselijke Spa die is overeengekomen om toegang te verlenen tot de apparatuur voor training en examens. CIDESCO moet alle informatie ontvangen over de spafaciliteiten van de school en de faciliteiten waar de opleiding kan worden uitbesteed.