Spa therapie diploma

Doel van de opleiding

Om kandidaten de vereiste informatie te geven om efficiënt en effectief in Spa's wereldwijd te kunnen werken. De opleiding is bedoeld om kandidaten de meest uitgebreide kennis en training van de spa-therapie te geven.

Voorwaarde

Deze Spa Therapy-opleiding is een complete opleiding waarbij de student geen eerdere schoonheids- of spatherapie-kennis hoeft te hebben en als dusdanig is geïdentificeerd als een complete zelfstandige spa-therapie. Het omvat alle gebieden van de spa-therapie waardoor de afgestudeerde op een veilige en effectieve manier aan de slag kan in de wereldwijde spa-industrie.

Opleiding

Kandidaten moeten een opleiding van ten minste 600 uur hebben voltooid op een geregistreerde CIDESCO-school. Na afloop van de cursus ondergaan de kandidaten een praktijk- en een theorie-examen dat door de school wordt afgenomen.

Er is geen limiet aan het aantal studenten dat de opleiding mag starten. Er moet echter worden begrepen dat vanwege de complexe aard van sommige spabehandelingen het niet raadzaam is om meer dan 12 studenten aan praktische demonstraties te laten deelnemen. In dergelijke gevallen wordt aanbevolen dat de klas wordt verdeeld in maximaal 12 studenten per groep om ervoor te zorgen dat elke student de juiste informatie ontvangt.

Werkervaring

200 uur Spa-ervaring is vereist na het behalen van het praktijkexamen om het Diploma te behalen.

Examen

Het examen voor het Spa Therapy Diploma bestaat uit een Multiple Choice Question (MCQ) paper en een praktisch examen.

Watervoorziening en managementdocument inclusief casuïstiek

Elke kandidaat moet een paper over watervoorziening en -beheer indienen, bestaande uit 2500 woorden en 3 case-histories, elk met 4 behandelingen.

Spafaciliteiten

Het is kan dat niet alle aanbieders alle faciliteiten voor deze cursus ter plaatse zullen hebben. Hoewel het een voordeel is om er op zijn minst enkele te hebben, is het niet verplicht. Het gebruik van apparatuur en faciliteiten om het Spa Diploma te onderwijzen kan worden uitbesteed aan een plaatselijke Spa die is overeengekomen om toegang te verlenen tot de apparatuur voor training en examens. CIDESCO moet alle informatie ontvangen over de spafaciliteiten van de school en de faciliteiten waar de training kan worden uitbesteed.