Media make-up diploma

Doel van de opleiding

Om kandidaten de vereiste informatie en kwalificatie te geven om efficiënt en effectief te kunnen werken als professionele theater-, media- en fashion make-up artiest. De opleiding is bedoeld om kandidaten de meest uitgebreide training in make-up te geven.

Voorwaarde

Deze Media Make-up opleiding is een compleet trainingsprogramma waarbij de student geen voorafgaande make-upkennis nodig heeft.

Opleiding

Kandidaten moeten een opleiding van ten minste 700 uur hebben voltooid bij een geregistreerde CIDESCO Media Make-up school.

Werkervaring

100 uur praktische werkervaring in verschillende disciplines vereist. Dit kan worden gestart tijdens de opleiding en voltooid vóór het examen.

Examen

Het examen voor het Media Make-up Diploma bestaat uit drie delen: een Multiple Choice Question (MCQ) paper, een praktisch examen met Mood / Story Board en een portfolio.

Portefolio

Kandidaten moeten een Portfolio voorbereiden die hen zal helpen bij het vinden van werk. De portfolio moet relevant zijn voor de studie van make-up, film en theater. Het moet twee mappen bevatten; de professionele werkportfolio en de ondersteunende bewijsmap. Het doorgeven van de portfolio is een eerste vereiste voor het CIDESCO Media Make-up examen.