CIDESCO Instituten

Een erkend instituut kunt u herkennen aan het bijzondere CIDESCO schild  op de buitenmuur van een instituut.

Om uw instituut een erkend CIDESCO-instituut te mogen noemen, dient u in het bezit te zijn van het internationale diploma: het Beauty Therapist diploma van Cidesco. U bent lid van CIDESCO Sektie Nederland. Uw instituut moet voldoen aan de hoge eisen, die vastgesteld zijn door CIDESCO International te Zürich. Een toetsing van uw instituut gaat vooraf aan de toekenning, waarbij o.a. kwaliteit, hygiëne, locatie, sanitair, internationale vakbekwaamheid, apparatuur en het aanbod van de behandelingen een belangrijke rol spelen.

Vervolgens wordt u iedere drie jaar getoetst op de kwaliteitseisen die vastgesteld zijn door CIDESCO International in Zürich. Uw CIDESCO instituut wordt vermeld op de website van CIDESCO Nationaal en CIDESCO Internationaal. In alle landen die aangesloten zijn bij CIDESCO international zijn Erkende CIDESCO instituten. Bij verhuizing naar een ander land krijgt de klant een lijst van de erkende instituten in het betreffende land.

Word CIDESCO instituut

Wie het CIDESCO-diploma heeft, CIDESCO-lid en zelfstandig is gevestigd, kan het predikaat ‘Door CIDESCO Erkend Instituut’ aanvragen. Deze erkenning staat voor een internationale kwaliteitsgarantie. In Nederland hebben 11 instituten deze erkenning.

Op de webiste van CIDESCO International: www.cidesco.com (onder accreditation, onder aan de pagina) kunt u de regels om een erkend international CIDESCO instituut te worden inzien en downloaden.

CIDESCO Beauty Therapy International Diploma

 

 

 

Behoor tot de wereldwijde top van schoonheidsspecialisten!