CIDESCO Diploma's

Het CIDESCO-diploma is 's werelds prestigieuze kwalificatie voor esthetiek en schoonheidstherapie, die sinds 1957 internationale normen hanteert.

We zijn trots om training en opleiding te bieden in een breed scala aan spa- en schoonheidstherapieën om afgestudeerden van het hoogste niveau te produceren. Het CIDESCO-diploma wordt door werkgevers over de hele wereld als toonaangevend beschouwd en is een teken van hoge prestatie, waardoor de wereld van carrièrekansen voor afgestudeerden volledig wordt opengesteld.

Ons portfolio van Diploma's omvat schoonheidstherapie, spa-therapie, schoonheids- en kuurmanagement, media make-up, postgradate aromatherapie, post graduate elektrische epilatie en post graduate spa-therapie.

Onze cursussen zijn ontwikkeld door een internationale onderwijscommissie bestaande uit wereldleidende professionals op het gebied van schoonheids-en spatherapieën in samenwerking met werkgevers.

Als u overweegt om iw carrière in de beauty- of spa-industrie te bevorderen, verwelkomen we u om een ​​kijkje te nemen in ons portfolio met diploma's.