Beauty & Spa management

Doel van de opleiding

Kandidaten de benodigde informatie geven om efficiënt en effectief te kunnen opereren in een bedrijf waar fundamentele en elementaire managementvaardigheden en -technieken vereist zijn. De cursus is bedoeld om kandidaten een beter begrip te bieden van hoe alle aspecten binnen een schoonheidssalon en / of spa-omgeving moeten worden beheerd.

Voorwaarde

Het Beauty & Spa Management-diploma is beschikbaar voor iedereen die een beter inzicht wil krijgen in het management binnen de Beauty and Spa Industrie. Voor dit diploma is geen voorafgaande Beauty- of Spa-training vereist, hoewel een goed begrip van de Beauty- en Spa-industrie een voordeel is.

Opleiding

Alle kandidaten die het CIDESCO Beauty & Spa Management examen willen volgen, moeten hun opleiding van ten minste 300 uur hebben afgerond aan een CIDESCO-school of een nationale CIDESCO-sectie, die alle onderwerpen in de Syllabus voor schoonheid en kuurmanagement behandelt.

Examen

Het examen voor het Beauty & Spa Management Diploma bestaat uit een Multiple Choice Question (MCQ) -paper, een Power Point-presentatie en een businessplan.