Aromatherapie diploma

Doel van de opleiding

Specialisten uitrusten met kennis van professionele aromatherapie om gezichts- en lichaamsbehandelingen van een hoge standaard te bieden, gebruikmakend van de effecten van etherische oliën, met begrip en aandacht voor de veiligheid en het comfort van de klant.

Voorwaarde

CIDESCO Diploma in schoonheidstherapie of CIDESCO Post Graduate Diploma in schoonheidstherapie.

De case-histories passeren met een slagingspercentage van 70%.

Kandidaten die hun werkervaring van 600 uur niet hebben afgemaakt of een deel van het CIDESCO-onderzoek naar de schoonheidstherapie hebben gefaald, verkrijgen hun aromatherapiediploma NIET voordat ze met succes hun afstudeervoorwaarden voor schoonheidstherapie hebben voltooid.

Opleiding

Studenten moeten een opleiding volgen van ten minste 90 uur training op een geregistreerde CIDESCO-school die alle onderwerpen in de Syllabus met postdoctorale aromatherapie en minimaal 90 uur thuisstudie behandelt.

Examen

Het examen voor het Post Graduate Aromatherapy Diploma bestaat uit een MCQ-paper (Multiple Choice Question), een praktisch examen en beoordeling van Case Histories.

Case-geschiedenissen

Elke Kandidaat moet 24 Case Histories presenteren aan de Examiner. Deze moeten zijn uitgevoerd op 6 verschillende klantmodellen, die elk 4 gedocumenteerde aromatherapiebehandelingen hebben gehad, waaronder bezoekdatums en aanbevolen nazorg.